Said Bachreinberg
2022-11-03 00:00:00

Bitcoin kazanmanın alternatif yöntemleri

Bitcoin, çok iyi para kazandıran en popüler dijital para birimidir. Bitcoin'de en yaygın kazanç türleri bulut madenciliği ve bir bitcoin musluğudur. Ancak herkes, bitcoin musluğunda belirli bir miktarda Satoshi birikene veya madencilik gevşemeye başlayana kadar uzun süre beklemek istemez. Bu insanlardan biriyseniz, kripto para biriminden para kazanmak için alternatif seçenekler düşünmelisiniz.

 

 

 

Haftada bir bitcoin almak ister misiniz? O zaman aşağıdaki kazanç seçenekleri tam size göre!

 

 

 

Örneğin, bir kripto para birimi katlayıcı kullanabilirsiniz. Böyle bir hizmetin çalışma prensibi çok basittir: yatırım yaparsınız ve çift yatırım geri alırsınız. Burada dikkatli ol! Zaten, birçok yeni başlayan, kendi görüşüne göre benzer bir para birimi almak için önemli miktarda yatırım yaparak iyi bir miktar kaybetti. Güvenli oynamak her zaman daha iyidir - peki, kim tüm sermayesini hemen kaybetmek ister?

 

 

 

"Çiftleyiciye" karşı bir zafer varsa, gelecekte ilginin çok yüksek olmadığı hizmetleri kullanın - günde yaklaşık% 2-3. Ve parayı günde birkaç kez “kaydırmak” gerekli değildir. Bir kez yeterli, sonra para çekin ve daha fazla yatırım yapın. Böyle bir strateji daha güvenilir olacak - mali durumunuz “yanmayacak”.

Tabii ki, çoğu "çiftlerin" çalıştığı ilkeyle ilgileniyor. Tüm işler, paralarını yatırmaya hazır yeni gelenlerin gelmesi nedeniyle inşa edilmiştir. Mevcut üyelere ödemeler devam etmektedir. Ancak zamanla herkes bu tür hizmetleri unutur - sadece dolandırıcılığa dönüşürler! Piramit gibi çalışmayan dürüst hizmetlere yönelmek daha iyidir. Prensip, hesabın bakiyesine faizin ödendiği çeşitli resmi finans kurumlarındaki mevduatların çalışması olmalıdır. Örneğin, onlardan haftada bir tane almak için on beş bitcoin yatırmanız gerekir.

 

 

 

Ve birisi şansını kumarhanede denemeyi tercih ediyor. Bitcoin musluklarında küçük kumarhaneler ve piyangolar var. Birkaç yüz Satoshi biriktirirseniz, kumarhanede kazanmayı deneyebilirsiniz - bu şekilde, kazandığınızda para birimi tamamen ücretsiz olarak alınacaktır!

 

 

 

Ancak tüccarlar artık haftada sadece bir bitcoin kazanmak istemiyor. Birkaç saat içinde aynı sonucu istiyorlar! Sen de beklemeyi sevmiyor musun? O zaman borsalara bir göz atın. Burada standart bir piyasa sistemi var: Daha ucuza alıyorsunuz, çok daha yüksek fiyata satıyorsunuz. Ancak burada borsada çalışmanın tüm inceliklerini anlamak önemlidir, uygun deneyim olmadan önemli miktarda kazanmaya çalışmamak daha iyidir.

 

 

 

Oran hızla düşüyorsa, bir tüccarın panik yapmadan yapması çok önemlidir. Sonuçta, kripto para birimi oranı belirli etkilere bağlı değildir. Sabırlı olun: fiyat zamanla tekrar yükselecek, asıl mesele doğru fırsatı beklemek ve satmak! Sabır iyi para getirebilir.

 

 

 

Bu yöntemlerden herhangi biri ile hem bitcoin kaybedebilir hem de kazanabilirsiniz. Artıları ve eksileri tartın, stratejiniz hakkında dikkatlice düşünün ve devam edin!

Get Crypto Newsletter
Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.